Wat is Sat Nam Rasayan

Sat Nam Rasayan Healing is een traditionele geneeswijze, oorspronkelijk afkomstig uit India en Tibet. Het is een subtiele en krachtige vorm van healing.Het is een zachte methode, die zowel fysiek, mentaal, emotioneel als spiritueel op de mens inwerkt. Het effect van Sat Nam Rasayan Healing komt voort uit een specifiek gebruik van het bewustzijn. Sinds 1989 kan elke geïnteresseerde Sat Nam Rasayan leren. Voorheen werd deze traditie alleen in stilte doorgegeven van meester op leerling.

In Sat Nam Rasayan werk je met de helende kracht van je bewustzijn. Je benadert dit transcendente bewustzijn, dat de 'Sacred Space' genoemd wordt, via het waarnemen en voelen van jezelf, in relatie met de ander. Door het werken met je zintuigen raak je in een diepe meditatie, waarin je contact maakt met de patiënt. Dan, door toe te laten wat er is en ruimte te geven, lossen weerstanden en blokkades zich op en ontstaat er een diepe harmonie.

Sat Nam Rasayan Healing is tot ons gekomen door de toewijding van onze leraar en meester in de Sat Nam Rasayan  Healing, Guru Dev Singh Khalsa.
Guru Dev heeft Sat Nam Rasayan op de traditionele manier geleerd van zijn leraar, Yogi Bhajan, meester in de Kundalini yoga en Witte Tranta, en kreeg van hem de opdracht Sat Nam Rasayan  te verspreiden over de hele wereld.
Nu zijn er Sat Nam Rasayan healers en leraren in Europa en Noord- en Zuid Amerika.